Sunday, February 10, 2013

Al kisah kami ke majlis kahwin Khairul Fahmi Che Mat (APEXS)..-part 1-

Assalamualaikum.......
okay,lama tak update blog...now,i'm welcome back.....HELLO2.....ada story nak share....

haaa,cer tengok saper tuu...serasi kan???dua jiwa menjadi satuuu.....okay,28 Disember lalu ialah hari bersejarah APEXLEUNIEY..kenal tak???haa,xkenal,memang ketinggalan zaman .....hahaha......okay,saya turut hadir di majlis dorang,tp belakang tabir je lah...follow kakak.... penyibuk katakan....toink2....seawal jam 6 bangun siap2 nk p umah pengantin lelaki ni...excited2...mekap2 lawa2...LAWA KERRRR??...hahaha.. then sampai lah ambo di umah apex di Cherang,Kota Bharu..so kakak ambo sebagai mak andam family Apexs..so,i just tengok suasana di umah Apexs yang sedang siap2...woooottt,time sampai umah Apexs,dia baru bagun boh..duk atas tilam depan tv lagi...berkain pelikat...mana and bila lagi nak tengok..simple jah apex duk dumoh dio...supo ramai2 jah...hahaa.....then dorang pun sedang bersiap2...ada shooting siap dalam umah apex pagi2 buto...walimatulurus katakan...terpegun JEMAH bleh p umah ore sohor...kau hadoo??eheee....-peace-..

Tepat jam9pagi kami berkumpul,then di ESCOT abg2 polis trafik oulllss....fuyoooo,lampu merah jalan,orang2 biasa stop2 tepi jalan...tengok keta kami semua....Apexs naik BENTLEY,pergh...perghh,rasa macam jadi raja pulak...hampir 30buah kereta gamaknya...(kakak kata kalo aku kawen,kena buat gitu juga...boleh ke??sat g aku kawen ngan retis yer kak)...ni haa sempat snap lagih time di escot....>>>>>>>

THIS IS KOTA BHARU,NOT KL..haaa


 KETIBAAN yang di nantikan..........
Then tiba lah kami ke rumah Leuniey,perghh di sambut lagi dengan abg2 parking kereta..smart BOH...umah leuniey bapak lawaaaaaa,kami disambut oleh keluarga besar Leuniey dan penduduk2 kampung...Bangga BOH...sukoooo..pakpakpumpumpakpakpum....ku serbu masuk umah leuniey dulu..malas nak meramaikan kat lua panas2...masuk bilik leuniey,perghh,cun wooooo dia tengah siap2..jurumekapnya AIM AZAM...apa lagi,"kak leuniey nak bergambar!!!"....ngeh2,ku serbu dia...wooot2,ada EZUWAN ISMAIL...smarttt hooo,pereka busana idaman tuuu...tp tak sempat mau culik pula...
SMART ANOK CHE MAT

AWEK CUN....COUSIN LEUNIEY....

JENG JENG JENG.....JEMAH DAN LEUNIEY.....MUKA DIA BERDEBAR NIH....tp paksa jugak mahu bergambar.....(leuniey pakai heels 10inchi..perghhh...hampeh)..
photographer gigih menanti...

-AKAD NIKAH BERMULA.....

Jam 10.25,KHAIRUL FAHMI CHE MAT,23,(Apexs) telah sah bergelar suami kepada NUR EILUNIE NATASHA,21,(Leuniey)...."AKU TERIMA NIKAHNYA DENGAN YANG TERSEBUT..."..SAH??,aokay sah..."...pendek jer jawab apexs...aminnnn....mas kahwin dan hantaran berharga RM19,000...perghh,nombor tuah Apexs tu BOH...ganah pexss...tahniah lah bebenor....so,bermulalah sesi membatalkan air sembahyang dan bergambar dan makan2 pengantin....jom kita lihat gambar pulak....banyak cakap jemah nih....
jeng2,reaksi sekitar majlis...saat berdebar sehingga selesai.....>>>


KHAIRUL FAHMI CHE MAT,SEDIA???
APEX BERDEBAR NI ...
AKU TERIMA NIKAHNYA DENGAN YANG TERSEBUT










MUMMY DADDY LEUNIEY
KELUARGA BESAR APEX
 SEKITAR KAMI SNAP2 PHOTO SAAT PENGANTIN SEDANG MAKAN...

AMYTOUCH,JURUMEKAP SOHOR KLATE NIH
IWAN FANCY,WEDDING PLANNER SOHOR





haaa,tak puas lagi nak tengok???sabar..banyak lagi....slow2 story....banyak kisah apexleuniey ni....tunggu part II nanti sekitar resepsi pula....-peace yooo-

1 comment:

NewBies said...

Untonglah dio boleh tgok , jeles3 ! hahaha