Monday, March 26, 2012

Kenalan Antara Kerabat D'Raja klate


ok,pasti anda tertanya2 siapa orang di atas ni kan...lucu dan klakar pon ada kot...sweet je kan...tu dia saya knlkan...kawan yg sangat friendly dan xsombong..dia suka nak ber skype dgn saya,tp sy sokmo reject..sbb sy pemalu la..hehe..tambah2 headphone xde lg..xbeshh..nt nok g borong headphone lok..




 dia bekerja kat proton....as apa not sure...sy senang berkawan dgn dia sebb mmg always keep in touch...yaaa aoooo...aiyaa,lupa nk ckp nme dia..jom kita knlkn..namanya dlm fb Tengku Saifuddin..nama dlm fb je tahu,sbb kitaorng knl d fb...

dan dia pernah tgok saya katanya d kenduri sepupunya iaitu Tengku Petra...ahaaa,act mmg kita pernah jmpa lah di kenduri tuh..tp bru add d fb jer..dia knl sy tp sy xknl dia..aiyooo...makk aiii,xsangka you...

tadaaaa,ni gmbr dia kat majlis Tg.Petra...mmg dia lah yg saya prasan duk tengok2... jeling menjeling time nih,tp sy ingt dia xprasan and xknl sy,rupanya dia dah tgok sy...alooo,malu sy...dah la time tuh sy mmg duk perhati dia je...finally jumpe d fb lg...eheee...suka...time ni saya berbju pink2 and berhijab auw...tp kat fb dia cam lak saya yg xbrtudung..ihihi....dan skrg nak knl2 dgn dia lg..kawan2 xsalah,berkasih je biar satu kan......

apa pun,saya suka dengan kenalan ini....dia antara rakan fb yg baik,xsombong,friendly...walau dia handsome,kerabat,nmun dia xsombong....(ensem2??)..hahaha....tahniah epu krn terpilih masuk blog saya...:-)

1 comment:

Mona Taslim said...

Hi. Nice blog. Sudi x kita btukar2 blog? Kalu sudi bgtau nyer nnt kita add blog awk sama. http://monataslim.blogspot.com/