Sunday, February 12, 2012

Neelofa rai Birthday bersama Keluarga,Peminat dan Media Rakan Artis


Bertempat di Bora Asmara,Sg.Penchala, Damansara. Neelofa telah meraikan majlis ulangtahun kelahiran beliau yang ke 23(10 feb) yg di anjurkan "Kelab Peminat Neelofa atau lebih dikenali dengan nama@NeelofaTeam" untuk pelakon pujaan mereka pada 11 Feb 2012. Ada beberapa aktiviti menarik diadakan bersama Neelofa semasa sambutan harijadi beliau yang bertemakan 'BLUE' colour.

Majlis yang dihadiri oleh lebih 100 orang tetamu yang terdiri daripada kaum keluarga , peminat, rakan artis dan media itu berlansung dengan jayanya walaupun cuaca agak kurang baik. Awal Ashaari selaku pengerusi majlis juga bijak mengemudi majlis dan membuatkan semua terhibur.
Sebelum sesi memotong kek, ada sesi penyampaian hadiah untuk tetamu yang berjaya menjawab soalan dengan tepat, dan hadiah istimewa tajaan AVON untuk best dress lelaki dan wanita yang masing masing di menangi oleh Iqram Dinzly dan seorang peminat Neelofa . Lagu ‘Allah Selamatkan Kamu’ di nyanyikan oleh Ana Rafali sebaik sebelum Neelofa memotong kek. Majlis diserikan lagi dengan sesi bergambar bersama peminat dan tetamu yang hadir. Teruskan membaca entry ini untuk lebih banyak gambar gambar candid…
aksi spontan semasa sesi berlakon bersama NeelofaNeelofa mencium pipi adik bongsunya

barisan rakan artis yang turut serta memeriahkan majlis

Neelofa memotong kek disaksikan ibunya dan hadirin yg datang
Awal Ashaari selaku pengacara majlis party Neelofa

warna ikan laga mengikut tema majlis

kek harijadi Neelofa yg ke23 tahuncantiknya Neelofa

sumber gambar dari   :     mediasemasa 

wah,meriahkan majlis pada malam itu,rugi siapa yang xjoin...tak per,tahun depan ada lagi..INSYAALLAH..

1 comment:

ejoy said...

nak ngurat leh x..huhu..